Pennut

Pennut

Pentuja suunnitteilla vuodelle 2024. Myslille suunnitteilla pennut tämän vuoden puolelle. Emme varaa pentuja etukäteen, vaan haluamme nähdä ostajan ennen pennun varaamista. Pentuja voi tulla katsomaan kun ne ovat saaneet ensimmäisen rokotuksen, eli kun pennut ovat noin 8-9 viikon iässä.

Miksi valita devon rex -kissarotu?

Devon rexin ulkonäkö herättää monenlaisia mielipiteitä, mutta sen suloinen luonne sulattaa kaikkien sydämet. Devon rex on erittäin seurallinen, veikeä ja aktiivinen kissa. Jokainen Devon rex on oma yksilönsä, ja sen persoonallisuus on ainutlaatuinen. Jos haluat kissan, joka on aina seurassasi, devon rex on ehdottomasti sinun rotusi. Nämä hassut kissat seuraavat mielellään kaikkea, mitä teet, ja niiden pehmeä kujerrus on ihastuttavaa kuunneltavaa.

Aurinkotanssin kasvattamia pentuja kasvatetaan suurella rakkaudella ja huolenpidolla lapsiperheessä. Pennut tutustuvat normaaleihin kotiääniin ja lapsiin aikuisten valvonnassa. Aurinkotanssin pentuja luovutetaan vain sisäkissoiksi, vastuullisiin koteihin, joissa on jo eläinkaveri odottamassa. Myymme mielellämme myös sisarukset samaan perheeseen sillä mikä sen parempaa kuin tuttu ja turvallinen kaveri uudessa paikassa. Jos sinulla on aikaa touhuta kissasi kanssa myös sen aikuisiällä, etkä ole usein pitkiä päiviä poissa kotoa, Devon rex sopii sinulle mainiosti.

Aurinkotanssin pentu on vähintään 14 viikon ikäinen, sisäsiisti, madotettu kahdesti, rokotettu kahdesti, rekisteröity FIFEn jäseneksi, vakuutettu, sisäkissa, ja se on kasvanut lapsiperheessä saaden runsaasti huomiota ja hellyyttä. Kasvattaja tarjoaa myös elinikäistä tukea ja ohjeita eri tilanteisiin.

Jokaisen pennun mukana tulee pentupaketti, joka sisältää penturuokaa, lelun ja pentuoppaan. Toivon saavani terveisiä kasvateiltani kotiutumisen jälkeen, ja voin antaa neuvoja näyttelyissä käymiseen, jos olet kiinnostunut. Mikäli olet kiinnostunut sijoituskissasta, voit ottaa rohkeasti yhteyttä.

Sijoituskissa

Kasvattajille on erityisen tärkeää löytää hyviä sijoituskoteja, jotka voivat auttaa kasvatustyössä. Koska kasvattaja ei voi pitää kaikkia kissoja itsellään, hän tarvitsee sijoituskoteja. Sijoituskissa on kissa, jonka kasvattaja haluaa käyttää kasvatustoiminnassaan. Jos olet kiinnostunut sijoituskissasta, ota rohkeasti yhteyttä.*